Tarieven

Tarieven van TT Coaching Gerard

Individuele Coaching
De eerste afspraak is altijd een intake gesprek van 90 minuten. Tijdens het intakegesprek wordt de coachvraag duidelijk en bespreken we wederzijdse verwachtingen.

Kosten intake: €90,- (incl. BTW)

Na de intake volgen er coachafspraken van steeds 60 minuten.
Kosten coachafspraak: €70,- (incl. BTW)

De coachafspraken bij TT coaching Gerard zijn op een locatie naar keuze, waar jij je het prettigste voelt en vindt dat het coachen het meeste rendement heeft!

TT Coaching Gerard komt gratis naar je toe!

 

Groepscoaching
Groepscoaching gebeurt met maximaal 12 personen en 2 coaches.
Een sessie vind plaats op locatie en  duurt 2,5 uur.

Kosten groepscoaching: € 35,- per persoon (incl. BTW)

 

Vergoedingen
Onze activiteiten worden vaak deels vergoed uit de zorgverzekering. Om goed geïnformeerd te zijn over de mogelijkheden, is het raadzaam om vooraf contact op te nemen met uw zorgverzekeraar of zorgconsulent.

Via de zorgverzekeraar
Coaching valt niet onder primaire ziektekosten en worden daardoor meestal niet (geheel) vergoed. Coaching wordt door een zorgverzekeraar vaak vergoed onder de noemer counseling, psychosociale hulpverlening of alternatieve behandelingen. Soms bieden verzekeraars (bijvoorbeeld Energiek) een aparte vergoeding voor coaching. Wij adviseren u daarom de mogelijkheden voor vergoeding van coaching na te gaan bij uw ziektekostenverzekeraar.

Via PGB
Mensen met een PersoonsGebondenBudget (PGB) kunnen in een aantal gevallen de kosten vergoed krijgen vanuit dit budget.

Via de belasting
Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten inclusief de BTW als scholingskosten aftrekken. Het doel van het traject moet dan gericht zijn op verandering van positie of op het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst. De kosten voor coaching zijn voor zelfstandige ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten

Via uw werkgever
Vaak reserveren werkgevers een opleidingsbudget per medewerker. Over het algemeen zijn de kosten van een cursus vele malen hoger dan die van een coachingstraject. Bovendien wordt een coachingstraject als veel effectiever ervaren.

Via de Arbo-dienst van uw bedrijf
Een coachingstraject kan via een bedrijfsarts worden ingezet, bijvoorbeeld in het kader van burn-out preventie.

Via het UWV
Wie een uitkering ontvangt, kan bij een uitkeringsinstantie (UWV) informeren naar de beschikbare financiële middelen ten behoeve van herstel en re-integratie. Je kunt met het UWV een Individuele Reintegratie Overeenkomst sluiten. Daarmee stelt het UWV een budget beschikbaar waarmee je jow coachingstraject geheel of gedeeltelijk kunt betalen. Kijk voor meer informatie op de site van het UWV. (www.uwv.nl)

 

 

 

 

 

Over Gerard

Passie, enthousiasme en de ambitie om mensen een stukje gelukkiger te maken: dat zijn de bouwstenen van TT Coaching Gerard. Het fundament bestaat daarnaast uit jarenlange ervaring met en bewezen expertise in coaching.

Lees meer
Waar kunnen wij jou mee helpen? Contactformulier
phone_icon
06 22 98 00 91 Wij zijn bereikbaar tussen
8.00 en 22.00 uur!
Vind meer nieuws & informatie over ons!